dijous, 18 de febrer del 2016

Curs "Vespres Ecològics"


CURS COMPLERT. HI HA LLISTA D'ESPERA!

“Més enllà del que és evident hi ha un univers per descobrir. On els ulls no són capaços de veure-hi, hi ha territoris ignots per explorar. Són espais interiors als quals és difícil accedir directament. Contenen la saviesa acumulada al llarg de generacions i fonts de coneixement intuïtiu.”

Aquesta és una proposta plena de riquesa personal: Un viatge cap un món interior, utilitzant un llenguatge diferent, fent servir metàfores màgiques i transportadores i potenciant un procés de reflexió i d’aprenentatge d’una manera plàcida, agraïda i amorosa.
Us volem introduir en el gran món d’Ecologia Emocional, i voldríem, mica en mica, animar-vos a elaborar el vostre propi relat, un procés de creixement personal a on vosaltres mateixos fóssiu alhora, directors, guionistes i actors de la vostra pròpia existència.
D’aquesta manera, podríem ser de gran ajuda als nostres fills, unificant els nostres criteris i educar no sols el cos, no sols la ment, sinó també els nostres cors.
 
 Places limitades a 30 persones.
 Períodes d'inscripció :
     socis AMPA Pia Olot : 11 de febrer al 17 de febrer GRATUÏT
     altres pares/mares   : 18 de febrer al 23 de febrer (15 €)
 

P R O G R A M A 
 
1. INTRODUCCIÓ A L’ECOLOGIA EMOCIONAL
Dimecres, 24 de febrer, a les 19’30h. (2hores).
                “Estimar o bé odiar?,
                 Crear o bé destruir?”
Un món interior i exterior emocionalment més ecològic no. S’improvisa ni es troba fet. Cal prendre consciència que formem part d’un ecosistema humà i natural, en el qual tots som peces importants i que influïm en el conjunt.

2. LA PERSONA “CAPA”
 Dimecres, 16 de març, a les 19’30h. (2 hores).
   “Només podem aspirar a deixar als nostres fills dos
llegats duradors: l’un, arrels; l’altre, ales.”  H. Carter
Ens tornem a trobar en aquest espai de vida i reflexió. Aquesta vegada ens preguntem si som exemples del model de persona CAPA. Et consideres una persona Creativa, Amorosa, Pacífica i Autònoma? Per què són importants aquestes àrees? 
3. UN DIA PEL JOC: BIOPOLIS
Dimecres, 13 d'abril, a les 19h. (2 hores)
“Què poses a la teva motxilla emocional? Què és important per a tu?”

Amb un joc de taula, potenciaràs les teves habilitats personals creant aliances, rient i gaudint de situacions d'aprenentatge. BIOPOLIS treballa diferents àrees d'interès com el creixement personal i la gestió d'emocions.
 
 
4. SORTIDA ECOLÒGICA 
Dimecres, 18 de maig, a les 18’30h. (2 hores)

Observem la sincronització que la natura ens aporta i aprofitem la pròpia essència per gaudir més de cada moment. Explorem el nostre ecosistema interior.

5. DEIXA'T SORPRENDRE ! 
Dia a concretar
“Obres la porta a la sorpresa?"

Hem fet un camí junts. Ens podries ajudar a elaborar la llista d'ingredients per continuar fent del camí, un camí feliç?
AMPA ESCOLA PIA OLOT es reserva el dret de modificar la data de celebració del curs o d'anular-lo.
Es prega que si una vegada efectuada la reserva de plaça del curs no es desitja mantenir la seva inscripció, ens enviï per correu electrònic l'anul·lació de la seva reserva.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada