dimarts, 2 de febrer del 2016

Presentació oficial del projecte SUMMEM.

Centre de Cultura Contemporània de Barcelona (18:30)


L'Escola Pia de Catalunya ha presentat avui a la societat el seu projecte per a la interdisciplinarietat a l’aula, anomenat SUMMEM. Ho ha fet en un acte amb més de 400 persones de la nostra comunitat, del món de l’educació i de diferents àmbits socials.

La presentació ha pretès mostrar un projecte fet per tots els qui formen l’Escola Pia. Ha estat desenvolupat per les mestres i els mestres, professorat i altres persones que treballen a les escoles, amb el suport dels Equips Motors i Directiu de cada centre i de l’Equip de Gestió de l’Escola Pia.

A més, en el procés es compta amb l’assessorament d’especialistes en l’educació amb una àmplia experiència en cada un dels aspectes claus del Projecte. I des dels inicis de la seva aplicació s’ha comptat amb la imprescindible implicació de l'alumnat i les famílies.

El projecte SUMMEM vol donar respostes educatives reals als reptes de la societat del segle XXI fent una escola adequada a les necessitats dels infants i joves, apostant per l’aprenentatge interdisciplinari, per competències i cooperatiu. Està previst que en 5 anys els 20.000 nenes i nens que estudien als 20 centres de l’Escola Pia de Catalunya treballin ja amb aquesta nova eina.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada