divendres, 28 de setembre del 2018

El 28 octubre La Pia&Go (2a edició)

Diumenge 28 d’octubre, al Parc de Can Rius (Caldes de Montbui), l’Escola Pia de Catalunya organitza la 2a. Edició de la Pia&Go, una cursa saludable i solidària oberta a tothom. El repte d’aquest any és arribar als 20.000 km i 1.500 participants. El que es recapti es destinarà íntegrament a programes d’atenció a joves en risc d’exclusió social de les seves fundacions.

La participació és oberta a tothom: alumnes, mestres, famílies, treballadors, empreses col·laboradores, i totes aquelles persones que vulguin aportar la seva energia a la causa solidària. Els participants, de forma individual o per equips, donaran els quilòmetres que acumulin a 4 grans projectes identificats cadascun amb un color: Beques escolars Internacionals (Groc); Posada en marxa de petits negocis (Vermell); Formació i acompanyament a joves MENA -Menors Estrangers No Acompanyats- (Blau) i Pisos d’acollida (Verd). La Pia&Go proposa 3 recorreguts: 15km de cursa de muntanya, un de 5km no cronometrat i un de 1,5 km on es tiraran pols de colors a l’inici i al final. També s’hi pot participar a través del Km0 o accedint al Parc i gaudint de la mostra de projectes solidaris.

L’Escola Pia de Catalunya organitza la cursa juntament amb SportsEvents360º i el patrocini principal de Calaf Construccions. Moltes empreses i institucions donen suport a aquesta celebració.

Més informació, Pia&Go i al vídeo de la primera edició.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada