dimecres, 15 de juny de 2016

Festa de EscolaDesprés d'estar tot el dia mirant el temps, es va poder celebrar la festa de la nostra escola sense pluja!

A les 7 de la tarda al patí Germà Solà van ballar els alumnes de 3-7 i els de 3r i 4t de 7-12 a càrrec de Jordi Tonietti. I tot seguit, l'esperat ball de la faràndula de l’escola, l’Api, la Carbassa i en Llampec.

A les 8 els alumnes de 5è i 6è continuant  la festa a l’església de l’escola amb la presentació dels curtmetratges:  “8 INSTANTS”.

Coincidint amb la celebració de la festa de l’escola, l'AMPA ha dut a terme la campanya "CAP NEN@ SENSE BATA", amb la finalitat de recollir bates perquè a partir del curs vinent els nens que no en tinguin puguin disposar-ne.
 
Com a novetat l'AMPA ha eliminat les llaunes de refrescos del bar per gots reciclats, fent escola verda.Gràcies a tots i a totes per col·laborar en aquestes propostes, que ens demostra que RESPECTAR ÉS COMENÇAR GUANYANT, lema d’aquest any, i que compartir projectes és la millor manera de construir el nostre món. 

Cap comentari:

Publica un comentari