dimecres, 6 de setembre de 2017

L'amipa a les reunions de pares d'inici de curs


El dilluns dia 4 i dimarts dia 5, la junta de l'Amipa, ha estat present a les reunions de pares dels 15 cursos de l'escola, P3 a Cicles Formatius. 

S'hi ha exposat les línies de treball plantejades pel proper curs 2017/18. Com també s'ha fet una breu explicació del que s'ha fet en el curs anterior.

 

També s'ha aprofitat per avançar la data de la propera assemblea general de l'Amipa pel proper 19 d'octubre a les 20h; així com animar als pares i mares a assistir-hi.Finalment, es va introduir la figura del pare enllaç, una figura que des de la Federació d'Amipas Escola Pia Catalunya s'ha estat treballat i aquest any s'introdueix a la nostra escola. 
La idea ha tingut una acceptació molt gran. I en breu els farem una petita formació per explicar-ne les funcions. Si hi estàs interessat posa't en contacte amb nosaltres.


Aquest any, l'Amipa de l'escola ha finançat als alumnes amb un detall. Els alumnes de P3 una carmanyola, els alumnes del cicle inicial l'agenda de l'Escola i els altres alumnes la carpeta d'Escola Pia Catalunya.
 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada