dimecres, 17 de febrer del 2016

Entrades pel Saló de l'Ensenyament 2016

El Saló de l’Ensenyament, una de les grans cites de l’àmbit educatiu a Catalunya, tindrà lloc del 9 al 13 de març d’enguany.
La trobada agrupa diverses iniciatives adreçades a estudiants, en general, i a professionals del món de l’ensenyament, en particular, amb l’objectiu d’oferir una informació àmplia i actualitzada de l’oferta d’estudis a Catalunya.

El Saló, hi participen expositors d’estudis universitaris, d’altres estudis superiors o complementaris, de formació professional i d’idiomes, de centres de batxillerat i de serveis per a l’educació.
 
Aquest any novament, gràcies al conveni signat entre la CCAPAC i la Fira de Barcelona, els grups escolars podeu aconseguir descomptes en les entrades aquí. Us recordem que, gràcies a aquest conveni, és possible d’obtenir descomptes en bona part de les activitats que tenen lloc al recinte de Fira de Barcelona, com ja va passar en el darrer Saló de la Infància i la Joventut, en el qual també va ser possible assolir ofertes per a les AMPAs associades ala CCAPAC.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada