divendres, 28 d’octubre del 2016

Convocatòria reunió menjador

Benvolgut/da

A l'assemblea ordinària de l'AMIPA que es va celebrar dimecres 26 d'octubre, va sorgir una demanda d'un grup de pares i mares per tal que l'AMIPA gestionés amb la direcció de l'escola una modificació del menú escolar.

L’AMIPA vam proposar convocar una reunió específica per parlar d’aquest tema i veure quina postura havíem d'emprendre ja que  som la representació de tots el pares i mares de l'escola i per tant hem d'actuar d'acord amb un consens majoritari. 

Al traslladar la informació de l’assemblea a direcció, aquest es va mostrar obert a parlar i rebre el més aviat possible els pares que estan preocupats pel tema del menjador. Des de l’AMIPA hem fet aquest acompanyament a una primera reunió amb direcció que es va celebrar ahir dijous 27 d’octubre amb la presència de dues de les mares que van assistir a l’assemblea .

Paral·lelament a aquestes intervencions, proposem una reunió específica per tractar el tema del menjador escolar, per explicar la reunió d’ahir amb direcció  i amb l’objectiu que  pugui sortir un grup de treball per treballar el tema amb la direcció i l’empresa Aramark.

Tant si ets partidari d'un canvi en el menú escolar, com si et sembla correcte el que hi ha, et convidem a la reunió que tindrà lloc el proper dimecres 9 de novembre a les 21h a l'aula blava de l'escola.

Per què és un tema que ens afecta a tots, ens interessa molt la teva opinió i participació. 

Moltes gràcies per endavant. 

Atentament, 



Coralí Balés Casaponsa
Presidenta  AMPA Escola Pia Olot


Olot, 28 d’octubre de 2016

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada